Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szerb Antal Gimnázium vélemények?

Szerb Antal Gimnázium vélemények?

Figyelt kérdés
Nagyon erős gimnázium? Ezt jelöltem meg elsőnek és félek, hogy nem lenne szabadidőm mellette, ha felvennének. Vélemények?

2021. febr. 4. 16:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
24%
Jogod van hozzá, betegesen hazudozni róla már nincs jogod. Lásd a hazugságokat a tanárokról, az iskola állapotáról, stb.
2021. febr. 6. 17:36
 12/14 anonim ***** válasza:
12%
Ja, és megsúgom: Az Eötwöst kivéve mindegyik megjelölt elitgimibe lett volna elég pontom anno, de ide jöttem, pont az egybehangzó pozitív vélemények, a lazább hangulat és a földrajzi elhelyezkedése miatt. El kell gondolkodni azon, hogy ha mindenki ellentmond neked, akkor nem másokkal van a probléma.
2021. febr. 6. 17:41
 13/14 anonim ***** válasza:
62%

Engem is felvettek máshova, el is mentem onnan a francba.

Egyedül te álltál le itt velem vitatkozni, hogy az egy jó iskola.

Hát, nem az.

Én itt a vitát befejeztem és hálát adok az égnek, hogy már nem járok oda.

2021. febr. 6. 17:59
 14/14 anonim ***** válasza:
21%
Szerintem nem csak te adsz hálát azért, hogy személy szerint te nem jársz oda, a privát üzeneteidből rólad lerajzolt kép alapján ugyanis komoly pszichikai gondjaid vannak. Kérj segítséget iskolapszichológustól, vagy valamilyen egyéb szakembertől...
2021. febr. 6. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!