A Budapesten lévő Széchenyi István Gimnázimrol mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Most felvételiztem és 74 pontot írtam és a Széchenyin is gondolkodok csak túl vegyes véleményeket hallottam róla2021. febr. 3. 20:50
1/9 anonim válasza:
Keress elé azért egy másik gimit is . Széchenyi közepes minden téren.Elég szép pontszámot értél el.Grat!
2/9 anonim válasza:
Közepes suli, de a tanári kar tele van fenyegető aurás személyekkel, többségük nem is tanít rendesen, maga a közösség is egyre jobban züllik le, gyűjtőiskolaként is működik inkább.
3/9 anonim válasza:
Szerintem ennyi ponttal a József Attila gimnáziumba is jelentkezhetnél
4/9 bbmarta válasza:
Nekem jók a benyomásaim! De ezt akkor is a végére tedd (mivel szóbeli nélkül is biztos bejutó vagy), József Attila gimit vagy a Leövey-t, Jedliket, jó esetben akár a Berzsenyibe is bejuthatsz a humán tagozatra!
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!
2021. febr. 7. 16:17
6/9 anonim válasza:
Ha teheted kerüld ezt a sulit. Gondolkodtál más sulikon is? Például min?
7/9 A kérdező kommentje:
Első helyen a Madách Imre van de ugye oda nem biztos hogy bekerülök és azon gondolkodtam hogy a : Petőfi Sándort, Vörös Martyt(sport tagozat) vagy a Széchenyi Istvánt irjam utána
2021. febr. 10. 19:39
8/9 bbmarta válasza:
Vörösmarty, Petőfi, Széchenyi sorrend reális az iskolák erőssége alapján a Madách mögött szerintem!
9/9 anonim válasza:
Te szerencsétlen kukás! Már miért ne vennének fel! Ezt már letárgyaltuk🥴
Üdvözlettel: munkatársad😏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!