Kedves Fórumozók!Információkat, tapasztalatokat szeretnék gyűjteni a gödöllői Török Ignác Gimnázium illetve a veresegyházi Verka kapcsán, ki, melyiket választaná?Miért?
Benyomások, tapasztalatok érdekelnek, így az oktatás színvonala, továbbtanulás kérdése, tanárok, elvárások, tanulmányi verseny lehetőségek, közösségi élet, tisztaság stb..minden információ érdekel!:0)
Nagyon köszönöm, aki szán egy kis időt a tapasztalatai leírására.
Nem tudom aktuális-e, de a lányomat is pont ez a két suli érdekelte, illetve először minden áron a törökbe akart menni, de sok helyről hallottuk, hogy ott nagyon hajtják a gyerekeket és rengeteget kell tanulniuk, illetve nincs az iskolának túl sok programja ami össze foghatná a diákokat (persze ezt nem tudom biztosra). Mi végül a sorrend módosításnál a verkát tettük előre és valószínűleg be is fog kerülni a lányom, de én is kíváncsi lennék véleményekre meg ilyen bensőbb dolgokra a verkával kapcsolatban.
A tapasztalatok egyébként nagyon jók voltak nekünk, mint az iskola épületét, mint pedig az ott tanulókat vagy dolgozókat illetően is pozitív a benyomásunk (mindenki nagyon kedves volt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!