Milyen füzeteket kell vinni szóbeli felvételire?
Figyelt kérdés
szeretném kijavítani azoknak a füzeteknek az írását, amiket vinni kell szóbelire, de kb. sehol sincs fent interneten.2021. febr. 3. 17:53
1/8 anonim 

válasza:

Hát figyelj attól függ milyen szóbelire mész.
Ha angol szakra akarsz menni kell ugye egyértelműen az angol,e mellet nekem kérték még a matekot és a nyelvtant.
Ha természetismeret szerűre mész (vegyészet)
Akk kémia,biosz,föci
2/8 anonim 

válasza:

Ja még annyi hogy a
matekot,nyelvtant minden hol kérik
3/8 A kérdező kommentje:
igazából én téma nélküli szóbelire megyek. Ilyen ismerkedős, de köszi megjegyzem a matekot, és a nyelvtant. :)
2021. febr. 3. 20:50
4/8 anonim 

válasza:

#1 Bocsi hogy itt kérdezem meg de mindenképp kell füzeteket vinni? Ahova én megyek szóbelizni ott semmi nincs arról hogy kell-e vagy nem és ha kell akkor milyet, csak a tételek vannak fent.
5/8 anonim 

válasza:

Ajánlot vinni de ha az iskola honlapján nincs kiírva akkor szerintem nem kell.
Előre mindenkinek sok sikert:)
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2021. febr. 4. 19:06
7/8 anonim 

válasza:

Szerintem csak ott kell vinni füzetet, ahol ezt külön kérik. Nézd meg az iskola honlapját vagy a felvételi tájékoztatóját, hogy írnak-e evvel kapcsolatban valamit.
8/8 A kérdező kommentje:
igen köszönöm, már megtettem. Minden info meglett. :)
2021. febr. 10. 20:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!