1/8 anonim 

válasza:

Amikor aktívra állítod. Nálunk legalábbis így van.
2/8 anonim 

válasza:

Nálunk holnaptól lehet. Általában van egy időpont amitől lehet változtatni.
3/8 A kérdező kommentje:
És hol kell aktívra állítani?
2021. jan. 31. 23:01
4/8 A kérdező kommentje:
SZTE-ről van szó egyébként, de nem tudom mit kellene ilyenkor csinálni, mert az első félév során nem volt ilyen, elsőéves hallgató létemre.
2021. jan. 31. 23:10
5/8 anonim 

válasza:

Nem kell állítani semmit. Vedd fel a tárgyakat és ennyi. 🙂
6/8 anonim 

válasza:

2es vagyok, Felveheted a tárgyakat de jelezned kell hogy a félévben aktív vagy passzív akarsz lenni.
Neptunon belül: Ügyintézés, Beiratkozás/bejelentkezés
7/8 anonim 

válasza:

Nagyon köszönöm a lepontozóknak, hogy az 5 éves tapasztalatomat ennyire semmibe veszik, akkor elmondom mégegyszer az SZTE-N NEM KELL SEMMIT SEM ÁLLÍTANOD, ONNANTÓL, HOGY VETTÉL FEL LEGALÁBB EGY KREDITNYI TÁRGYAT, AKTÍV STÁTUSZÚ LESZEL!!!!
8/8 anonim 

válasza:

Nekem attól hogy felvettem a tárgyaimat még nem lesz aktív a státuszom. Azt ma, vagyis Febr.1-én tudom beállítani. Minden tárgyat felvettem, ma pedig aktívra állítom a félévet a 6os válaszban leírt módon.
Úgy látszik ahány egyetem annyi szokás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!