Ha az első félévben 39 kreditem van és a másodikban 33, akkor teljesítettem az alábbi elvárást és bent maradok államin?
Az eltén tanulok és az elsőfélévben direkt pluszokat teljesítettem, de miután elolvastam ezt kissé kétségbeestem, hogy feleslegesen csináltam plusz munkát, mert a második félévben is mindenképpen kell a 36 kredit és fel kell vennem választható tantárgyat.
"Az állami ösztöndíj megtartásának alapfeltétele: az utolsó két aktív félvben összesen 36 teljesített kredit és legalább 3,00-ás tanulmányi átlag" (a kritérium)
Ez messze bőven elég.
Az is elegendő, ha első félévben van 20 kredit, másodikban pedig 16.
De tudnám teljesíteni, hogy félévente 36 kreditet szedek össze.
A 30-at kötelezőkkel és plusz 6-ot két választhatóval... Ezért kérdeztem, de úgy látszik kérdezni csak a buták kérdeznek. :)
Köszönöm a normális válaszokat és a segítséget!
Ne haragudj, de ezt kivételesen tényleg a buták kérdezik meg.
"Az állami ösztöndíj megtartásának alapfeltétele: az utolsó két aktív félvben összesen 36 teljesített kredit és legalább 3,00-ás tanulmányi átlag"
Ebből a mondatból az utolsó két aktív félévben összesen 36 teljesített kreditből mi az ami nem egyértelmű a számodra?
A tanulmányi átlag az már más kérdés, mert abból van 28 millió féle. A kritériumhoz a sima átlag megléte a szükséges, azaz a [szumma(jegy)]/[tárgyak száma]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!