Dékáni vizsgahét kérésére milyen indoklás elfogadott?
Nyílván valamilyen szinten szégyen ilyet kérni, találtam egy csomó szöveget, hogy mit ne írjunk indoklásba. De akkor mit lehet?
Bocsánat, hanyag voltam nem készültem-et nem írhatom, főleg, mert nem is igaz. Valójában borzasztó kevés időm volt sok vizsgára. Az időmet én osztottam be rosszul, annyira, hogy nem hagytam minden vizsgára B lehetőséget. Konkrétan egy A vizsgán buktam el és ugye már vége a vizsgaidőszaknak.
Amúgy a szorgalmi utolsó időszakában COVID tesztelésre jártam és elvileg ezt jó, ha megemlítjük, de hogy? Nem akarok életképtelennek tűnni, de a "Azért nem sikerült felkészülnöm a január 27-i vizsgára, mert december elején COVID-tesztelésre jártam" eléggé valótlan érvelés. Annyi igazság van benne, hogy emiatt eleve fuccsolni kellett 2 jegymegajánlót.
Valakinek ötlete, tippje? Nagyon szépen kérem, segítsetek!
Ha nincs válaszod, akkor minek írsz?
Indok van. Írtam. Mi van veled? Túl sok a betű?
Mi? Mi van jelentve? Most komolyan, ne trollkodjunk már, oké? Kiraktam egy normális kérdést, ott van az indok is. Nem azért nem sikerült, mert a hasamat süttettem. Komolyan ennyire kreténnek kell lenni, hogy nem lehet a kérdésre válaszolni? Ha meg nem tudsz válaszolni, akkor minek kell írni egyáltalán bármit is?
Komolyan, nem értem az ilyen válaszolókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!