Ha nem adom fel és tovább gyakorlok, akkor átvehetnek a KISKÉPZŐBE?
Egyszer már kitettem egy kérdést az oldalra. Az arra érkezett válaszokat nagyon szépen köszönöm!
A helyzet:
Szeretnék átjelentkezni a KISKÉPZŐ-be. Ezt szeptember óta tudom és aktívan gyakorlok is. Tudom, hogy miket hibáztam és aktívan fejlesztem önmagamat. Azzal fejlődök, hogy minden nap rajzolok/festek.
Korábban is sokat alkottam. Ezt kicsit felturbóztam a fejlődés érdekében. 2021. január 1-e óta minden nap 2 db alkotást készítek. Portrékat és csendéleteket 40 perc alatt, míg festményeket 1 óra alatt készítek el. Néha sajnos nem jött össze a napi 2 alkotás, ezért van, hogy más napokon 2-nél többet rajzolok. Jelenleg 50 db alkotásom van.
A gyakorlás garantálja a fejlődést?
A fejlődés pedig garantálja a sikert?
Tartok tőle, hogy nem fejlődök eleget. Illetve, az is aggaszt, hogy önmagában a fejlődés nem juttat el arra a szintre, hogy egy olyat alkossak amivel felvegyenek/átvegyenek.
A jegyeim és a vitt pontjaim (ha ezt is néznék) nem gátolnak az átvételben. A gyakorlati tudásomon múlik minden.
A válaszokat előre is nagyon szépen köszönöm!
Kedves Első válaszoló!
Igen, valóban előre kell kezdenem a kilencedik osztályt, de számomra ez nem akadály.
Számomra egyáltalán nem akadály, hogy naponta rajzolok. Őszintén szólva, sokkal jobban érzem magamat tőle és élvezem a folyamatot! Látni a fejlődést, alkotni és tanulni.... Ez a 3 dolog nagyon nagy löketet ad nekem.
Nagyon szépen köszönöm a meglátásaidat és jókívánságaidat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!