Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A neptunban egy tárgynál...

A neptunban egy tárgynál tegnapelőtt a rangsorban én voltam a második, tegnap a tizenkettedik, ma pedig ahogy néztem már harmicharmadik vagyok !! Mi lehet ennek az oka, ha mindhárom napon 62-en voltak fel jelentkezve a tárgyra ??

Figyelt kérdés
Ez egy kötelezően választható tárgy, tehát fix szakon levő emberek jelentkezhetnek csak fel s csak 28-an kerülnek be max :(
2021. jan. 29. 15:22
 1/3 anonim ***** válasza:

Mi alapján állítják fel a sorrendet? Biztos van rá valami szabály, amit el tudsz olvasni és abból kiderülne. Ez egyetemfüggő, de olyat már hallottam, hogy valahol az előző félév átlaga alapján rangsorolnak. Nálunk meg egyáltalán nincs is ilyen, az jut be egy órára, aki gyorsabb vol.

Próbálj meg bővítést kérni, hátha pár fővel tudják növelni a létszámot ilyen túljelentkezésnél.

2021. jan. 29. 16:55
 2/3 A kérdező kommentje:

A félévzárás az mikor szokott lenni, ha már az összes jegy megvan ?

Mert azt írja akinek már van lezárt féléve az azt, az tanulmányi átlagot kapja, akinek pedig nincs az a felvételi pontokat...

2021. jan. 29. 17:22
 3/3 anonim ***** válasza:
Amíg nincs vége hivatalosan nálatok a vizsgaidőszaknak (ami kb biztos, hogy még nincs), addig nem hiszem, hogy lezártnak minősülne. Nem az számít, hogy te mikor szerzed meg az összes jegyet. A tanulmányi átlag sincs még beírva.
2021. jan. 29. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!