Februárban vajon hagyományos oktatás lesz? Mikor fogjuk megtudni?
Figyelt kérdés
2021. jan. 26. 22:19
11/19 anonim válasza:
Február második felében vizsgálják majd meg újra, hogy hogy legyen tovább.
12/19 Helosziaszia válasza:
Úgyis el van rendezve előre az egész, meg a cél az oltás, de remélem nem hagyjuk magunkat
13/19 anonim válasza:
" de remélem nem hagyjuk magunkat"
hahahhahahahhah és mikor akarok elkezdeni "nem hagyni magad" mert nov 11. óta ez megy? Az üres szavakon túlmenően mikor és mit tervezel tenni?
14/19 anonim válasza:
A legtöbb világjárványra idáig egy megoldás volt: a vakcina. Gyermekbénulás, himlő és még sorolhatnám.
Nem értem az oltáselleneseket, lol
15/19 anonim válasza:
Én arra leszek kíváncsi mi lesz ez a január 31-Február 1 tüntetes a Hősök Terén.
Mármint hogy hány ember jelenik meg ténylegesen
16/19 anonim válasza:
Nem hallottam még erről a tüntetésről. Mi ellen tüntetnek?
17/19 anonim válasza:
Hogy nyissanak ki az üzletek, állítólag Facebook fent van,a Hősök Terén akarnak felvonulni.
18/19 Helosziaszia válasza:
14
Bizony jól mondod.. világjárvány, nem tudom ez hol világjárvány, amibe a Föld lakosságának 0,02%-a halt bele, soot a népesség 98%-a el se kapta.. miről beszélünk?
19/19 Helosziaszia válasza:
Csak már fél a kormány, tele van a hírek, hogy igy meg úgy lépnek fel a vendéglátósok ellen, ha ki mernek nyitni.. meg mas országokban is aki nyitott, azt letartóztatták... Hihetetlen ami itt megy.. egyáltalán nem a vírusról szól.. a nyitásnak csak úgy lenne értelme, ha sokan nyitnának egyszerre, nem tudnának mit kezdeni velük. Ha lesz nyitás irány az éttermek kocsmák!! Kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!