Valaki tud gimit ajánlani? Sürgős!!!
Figyelt kérdés
Szerintem ma fogjuk beadni a sorrendet és kéne 1 iskola amit 3.nak tudok megjelölni. Eddig a Kölcsey volt, de arról most olvastam egy csomó rosszat. Kitűnő voltam most félévkor és tavaly év végén is az voltam. A felvételim kb 65-70 pontos lett:/2021. jan. 26. 17:45
11/14 anonim 

válasza:

Amúgy megkérdezhetem hogy miket olvastál a Kölcseyről ami ennyire elbizonytalanított? Én is megjelöltem mondjuk csak 2.helyen és az 1.-be valószínűleg felvesznek de azért érdekel. Pár rosszat olvastam én is de egyik se volt számomra olyan nagyon elrettentő szerintem mondjuk valamelyik tagozatról több rosszat olvastam. Melyik tagozatra akartál jeletkezni?
12/14 A kérdező kommentje:
Az angol olasz tagozatot jelöltük be végül azt hiszem (0005 kód). Azt olvastam, hogy csak a magyar francia kéttannyelvűt oktatják jól, a többi tagozat rossz. És hogy a tanárok szörnyűek kivéve 2-3. Nekem ez már elég ok ahhoz, hogy ne írjam be:/ de apám beírta, pedig én a Színyeit szerettem volna sajnos.
2021. jan. 29. 21:07
13/14 bbmarta 

válasza:

Soha nem fogom megérteni, hogy miért döntik ezt el egyes szülők a gyerekeik helyett! A gyereknek kell odajárni, neki kell ott teljesíteni,ha ő választ, szívesebben teljesíti a követelményeket. Ha eleve utál odamenni, annak nem lesz jó vége! De drukkolok, hogy kellemesen csalódj a suliban és találd meg ott a helyed!
14/14 A kérdező kommentje:
Igen én sem értem. Nagyon izgulok. Köszönöm:)
2021. jan. 30. 17:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!