Széchenyi István Egyetem vagy Soproni Egyetem?
Figyelt kérdés
Mindkét egyetem nagyon megtetszett, egyszerűen nem tudok választani a kettő közül. Ha gazdinfóval akarok továbbmenni melyik lenne a jobb döntés? Hol jobbak az oktatók ill. a közösség? Pályáznék a koleszra is. Melyik egyetemnek jobbak a kollégiumai?2021. jan. 25. 20:27
A kérdező szavazást indított:
Soproni Egyetem
Széchenyi István Egyetem
19 szavazat
1/3 anonim válasza:
Csak a koleszról tudok nyilatkozni, a győri Multikoli elég fullos, a Belső koli is még tűrhető. Ez a kettő a campushoz tartozik, alig pár perces sétára van az egyetemtől. A Külső koliról viszont több rosszat hallottam, mint jót, ráadásul messzebb is van a sulitól, ha nincs autód, akkor kénytelen leszel buszozni vagy gyalogolni 30-40 percet.
Természetesen, minél jobb a koli, annál nehezebb bekerülni is. A Multikolihoz és a Belső kolihoz jó jegyek kellenek + szocpontok sem jelentenek hiányt. A Külső koliba viszonylag könnyű bekerülni, de akkor el kell viselni ezt minden hátrányával együtt.
2/3 A kérdező kommentje:
maradnak az államilag finanszírozott képzések ezután is? 🥺 nagy baj, ha nem..
2021. jan. 26. 22:26
3/3 anonim válasza:
Sopront tudom ajánlani! A kolik (diákhotelek) nagyon jók, mindegyik 5-10 perc sétára a campustól, kolitól és képzési helyszíntől függően. Minden elsősnek alanyi jogon jár a koli, mindentől függetlenül, csak kérni kell! Maradnak az államis helyek is az alapítványi működés ellenére! ...és ha épp nincs járvány, akkor az egyetemi élet is pazar! :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!