Melyik gimi a legjobb? Felvesznek ennyi ponttal?
23-án írtam a felvételit, a magyart kicsit elrontottam, így szerintem 84-89 pontos lett. Nem mindegyik suliba így számítanak a hozott pontok, de idén és tavaly 4-es lettem fizikából, 6.-ban matekból, többi ötös.
A Szent Imrébe, a Városmajoriba, a Baár-madasba és talán a Deák téribe és a Madáchba szeretnék jelentkezni.
Tudtok valamit a sulikról? Van esélyem bekerülni?
Szia! Deák térit nagyon ajánlom, a Baár-Madast nagyon nem, ott tanító tanár véleménye alapján!Messze a Deák téri a legerősebb a felsoroltak közül is, de jó a felvételid (sokan bármit tennének egy ilyen eredményért), ide kell a legmagasabb pontszám is!!! Nagyon kedvesek a tanárok, az iskola is nagyon hangulatos!
Persze nem tudom, milyen tagozatra mennél, de ha a biológiát nézted ki, ne menj a Baár-Madasba! Ott gond lesz, ha tovább akarsz tanulni, mert nem tudományt tanítanak! Akkor már sokkal inkább a Városmajori mellett dönts! A Szent Imréről is jókat hallottam. A Madách is egy ikonikus suli, jó a híre! Szóval én így tenném sorba: Deák téri, Városmajori, Szent Imre, Madách, Baár-Madas...
Baár-Madast felejtsd el, csatlakozok a 2-es hozzászóló véleményéhez.
/tavaly a Baár-Madas biológiatagozatán végzett diák/
Szia! Én a Madáchot nagyon tudom ajánlani, én is oda járok:)
Ha esetleg szeretnél róla valamit megtudni, nyugodtan kérdezz, szívesen válaszolok:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!