Szerintetek is nehéz volt a mai felvételi?
Figyelt kérdés
Szerintem borzasztóan. Szinte lehetetlen volt befejezni:/
Eddig mindig nagyon jókat írtam (45+), de ez...
2021. jan. 23. 15:34
1/9 anonim 

válasza:

Mind a kettő feladatlap tartalmazott nagyon nehéz feladatokat, összességében, elég rossz lett nekem is. :/
2/9 anonim 

válasza:

Nekem a matek volt a nehezebb de be tudtam fejezni mindkettőt
3/9 anonim 

válasza:

A matek szerintem nehezebb volt.
4/9 anonim 

válasza:

A magyar nagyon könnyű, ilyet felvételire nem is szabadna adni! Egy nulla.
5/9 anonim 

válasza:

Magyar nekem nehezebben ment olyan 37-39 lesz. A matek szerintem könnyű volt olyan 46-47 lesz de ott is csak azért vesztettem pontot mert nem olvastam végig az egyik feladatot. Nagyjából 35 perc alatt befejeztem utána már csak átnéztem. Magyar sikerülhetett volna jobban, azért örültem volna ha meglenne a 90pont de valószínűleg ennyi is elég lesz ahhoz hogy behívjanak szóbelizni aztán onnantól már csak azon múlik majd hogy felvesznek-e vagy nem
6/9 anonim 

válasza:

Nekem nagy csalódás volt ez a felvételi. A magyart itthon mindig 40 felett írtam, most kb 30 lesz. Matek az átlagos volt, az is 30 körül meglesz. Nagyon rosszul érzem magam emiatt, nagyot csalódtam magamban. Remélem azért a 60 pont meglesz.
7/9 anonim 

válasza:

Szerintem nem voltak kiemelkedően nehezek, a matek átlagos volt, olyan mint mindig, a magyar pedig kicsit más, viszont a stressz nagyon sokat elvett belőlük. Természetes, hogy otthon nyugodt körülmények között mindenki jobbra írta (én is) de ne aggódjatok, legalább túl vagyunk rajta. Remélem mindenki bejut egy olyan gimibe, ahol jól fogja érezni magát!
8/9 anonim 

válasza:

Szerintem nagyon nehéz volt, és mint mindenki minden évben, én is úgy gondolom, hogy az idei volt az eddigi legnehezebb :D Nagyon csalódott voltam, de aztán megnéztem a javítókulcsot és remélhetőleg nem lett rosszabb, mint otthon.
9/9 anonim 

válasza:

igen. kb. 19 pontot írtam:( szerencsére a magyar jobban ment nekem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!