Hogy zajlik a központi felvételi?
Figyelt kérdés
Gondolom most a virus helyett nem lesz teljesen ugyanolyan, de minden érdekel amikor be ész kik hogy fogadnak, beszélgettetek esetleg azokkal akikkel egy terembe voltatok de előtte nem ismertetek stb?2021. jan. 21. 18:49
1/3 A kérdező kommentje:
Vírus helyzet miatt akart lenni...
2021. jan. 21. 18:50
2/3 anonim válasza:
Nos, amikor én felvételiztem, akkor nem beszélgettem senkivel sem. Hidd el, a legtöbben nagyon izgulnak és semmi kedvük beszélgetni. Alapvetően amúgy is egy padban egy gyerek ülhet, most max. szórtabban fognak ültetni. Az iskolám (gimnázium) honlapján az van fent, hogy maszkban kell tartózkodni, viszont amikor írod le lehet venni. Persze ez iskolánként eltérő lehet.
3/3 anonim válasza:
Én 2 éve felvételiztem, bementem a terembe egyedul, a bent ulo tanarno elkerte a szemelyimet meg valami papirokat mar nem emlekszem pontosan. En beultem kozep tajt az egyik asztalhoz, egy asztalnal csak egy ember ulhet. Igazabol senki nem beszelgetett csak neha a tanarno oldotta a stresszt hogy kerdezett par dolgot (hogy telt a reggelunk, mennyire izgulunk stb).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!