Van esélyem a Hunfalvyba (BGSZC) ? 4.9 lesz az átlagom és 47 pontot viszek magammal. A magyar 35-40 pont körül szokott sikerülni, a matek pedig 25-38. A mostani Hunfalvysok hány ponttal jutottak be?
Figyelt kérdés
2021. jan. 20. 06:19
1/4 anonim válasza:
Megnéztem neked a statisztikákat.
Az elmúlt 3 évben minden szakra elég volt ennyi pont, mint neked van (25 és 35 ponttal számoltam a felvételidet, és 80%-os szóbeli eredménnyel) egyedül a magyar angol kéttannyelvű képzésre kellene 3-mal több pont a tavalyi pontszámhoz képest.
Tehát tuti, hogy felvesznek!
2/4 anonim válasza:
Én fiam is odajár, ennél kevesebb pontszámmal jutott be. Nagyon szereti ezt a sulit. Sok sikert kívánok!
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat!Ez igazán jó hír!
2021. jan. 22. 07:08
4/4 anonim válasza:
nekem asszem az átlagom 4.6 volt, magyarból 42 pontot, mazekból 25 pontot írtam.
17. lettem a rangsorban (négyéves, nem előkészítős), szóval neked szerintem több esélyed van nálam is :)
melyik szakra szeretnél menni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!