Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Melyek a top 5 legerősebb...

Melyek a top 5 legerősebb veszprémi gimnázium? Ha nem vennének fel ahova szeretnék menni ezek valamelyikéne. A nyelvek fontosak, de a reál is jöhet

Figyelt kérdés

2021. jan. 20. 01:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én cenzúraellenes vagyok. Amit írtam NEM vélemény volt, utána lehet nézni.
2021. jan. 24. 18:17
 12/16 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy a Lovassy töröltette azt a kérdést...nem hinnémm, hogy ezzel foglalkoznak.
2021. jan. 24. 22:52
 13/16 anonim ***** válasza:
11%

12

Az töröltethette, akinek érdekében állt. Ha más töröltette, a szálak akkor is a gyökérhez vezetnek, nem?

Ajánlok egy tanulságos olvasnivalót, bár már régebbi. És rohadt hosszú.

Kereső: "lovassy matematika tagozat"

2021. jan. 24. 23:05
 14/16 anonim ***** válasza:
Padányi nem csinál legalább ilyeneket! Tehát padanyi4life
2021. jan. 25. 01:09
 15/16 anonim ***** válasza:

14

Milyeneket? Ennyi idő alatt semmit elolvasni sem tudtál, nemhogy belegondolni.

Előbb-utóbb eltűnik a netről minden.

2021. jan. 25. 01:35
 16/16 anonim ***** válasza:
58%

13

Ajánlok +2 másik dolgot:

1. A Kassai Lovasíjász filmjét.

2. A veszprémi szemlében 2005-ben megjelent Knoll János kitárulkozást. Figyelmesen, minden szavát, főleg az elején, és a végén. 20 éve nyugdíjban, írja. És van, amiről nem írhat, 2005-ben, amikor az Ő iskolája eljutott oda, hogy olyan igazgatója lett, aki még nem volt of. És Ő hozta Veszprémbe, el tudom képzelni, mit érezhetett.

Aztán össze lehet fésülni a kettőt. Az legelsővel meg összevetni.

2021. jan. 25. 04:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!