Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Azok, akiket Szegedre vettek...

Azok, akiket Szegedre vettek fel valamilyen szakra, költségtérítésesre, azok fognak kapni, valami csekket?

Figyelt kérdés
Azt írták a levélben, hogy addig, amíg nem fizetem be a tandíjat, addig nem is tudok beiratkozni. Nagyjából két hét múlva beiratkozás. Küldenek csekket a tandíjról, vagy nekem kell valahogy eljuttatni, hozzájuk a pénzt? Azt sem tudom még, hogy mennyit kell. Van, aki kapott már valamit?
2010. aug. 15. 09:12
 1/9 anonim ***** válasza:
Majd küldenek csekket.Még én se kaptam meg :S
2010. aug. 15. 09:23
 2/9 anonim ***** válasza:
off.én oda megyek,de ANA-ra.Te milyen szakon kezdesz?
2010. aug. 15. 09:31
 3/9 anonim ***** válasza:

Én igaz, hogy már másodéves vagyok, de tavaly úgy volt, hogy a beíratkozás előtt pár nappal kaptam meg a csekket, de rajta volt, hogy szeptember közepéig (bocs, nem emlékszem pontosan a dátumra)kell befizetni, vagy ha addig nem tudom és diákhitelt szeretnék igényelni akkor azt hogyan lehet.

Ha nem fizeted be , nyugodtan elmehetsz beíratkozni, semmi baj nem lesz, mert a befizetés nem a beíratkozás feltétele, hanem, hogy ETR-ben aktivizáljanak. Vagyis, amikor megnyitod az ETR-t, akkor ott az fog megjelenni, amíg nem fizetted ki, hogy : bejelentkezésre vár , ha befizeted és a HSZI is visszaigazolja, akkor szintén az ETR-ben a Pénzügyeim menüpont alatt ott lesz a befizetéseidnél.

És majd december környékén pedig kapsz egy levelet a HSZI-től, amiben benne lesz a költségtérítési szerződé, amiben leírják, hogy milyen szakon tanulsz, mennyit fizettél be, azt aláírod és visszaviszed majd a HSZI-nek.

Ha valami nem világos, kérdezz nyugodtan.

2010. aug. 15. 09:42
 4/9 A kérdező kommentje:
De jó. Nagyon köszönöm a válaszokat, megnyugodtam. Egyébként magyar szakra vettek fel, de nem örülök neki. Három ponttal csúsztam le az államiról és egyébként is a pszichológia lett volna a cél, de ott csak az államit jelöltem meg, ahol iszonyat magas a ponthatár.
2010. aug. 15. 10:04
 5/9 A kérdező kommentje:
Lenne még egy kérdésem az utolsó válaszadóhoz. Regisztráltam az ETR rendszerben, de akkor ezek szerint még nem vagyok aktív, mert nem fizettem be a tandíjat. De ha mondjuk 1.-én lehet éjféltől felvenni a kurzusokat és én még nem vagyok aktív akkor mi van? Nem vehetem fel a tantárgyakat?
2010. aug. 15. 13:16
 6/9 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszoló vagyok: fel tudod venni a kurzusokat. Semmi hátrányod nem lesz belőle addig a 2-3 hétig amíg nem leszel ETR-en aktív.
2010. aug. 15. 17:26
 7/9 anonim ***** válasza:
akkor biztosan találkozunk majd én is btk-s leszek,de nyelvszakos:)
2010. aug. 15. 18:21
 8/9 A kérdező kommentje:
Majd kinyomozzuk egymást valahogy. :)
2010. aug. 15. 19:11
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2010. aug. 15. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!