Azok, akiket Szegedre vettek fel valamilyen szakra, költségtérítésesre, azok fognak kapni, valami csekket?
Én igaz, hogy már másodéves vagyok, de tavaly úgy volt, hogy a beíratkozás előtt pár nappal kaptam meg a csekket, de rajta volt, hogy szeptember közepéig (bocs, nem emlékszem pontosan a dátumra)kell befizetni, vagy ha addig nem tudom és diákhitelt szeretnék igényelni akkor azt hogyan lehet.
Ha nem fizeted be , nyugodtan elmehetsz beíratkozni, semmi baj nem lesz, mert a befizetés nem a beíratkozás feltétele, hanem, hogy ETR-ben aktivizáljanak. Vagyis, amikor megnyitod az ETR-t, akkor ott az fog megjelenni, amíg nem fizetted ki, hogy : bejelentkezésre vár , ha befizeted és a HSZI is visszaigazolja, akkor szintén az ETR-ben a Pénzügyeim menüpont alatt ott lesz a befizetéseidnél.
És majd december környékén pedig kapsz egy levelet a HSZI-től, amiben benne lesz a költségtérítési szerződé, amiben leírják, hogy milyen szakon tanulsz, mennyit fizettél be, azt aláírod és visszaviszed majd a HSZI-nek.
Ha valami nem világos, kérdezz nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!