Leginkább BME érdekelne, hogy hogy tervezik a tavaszi félévet?
Figyelt kérdés
Digitális vagy jelenléti esetleg hibrid? Nem az utolsó pillanatban szeretném megtudni, ezért érdeklődöm, hátha hallott valaki valamit..2021. jan. 19. 00:48
11/14 Deff válasza:
Tehát tervezd úgy a féléved hogy bármikor át kell majd teljesen szervezned. VBK-n 7 tárgyam lesz és ebből 2-nél, ha be lehet menni akkor mindenképpen jelenléti lesz és ezek pusztán elméleti tárgyak. Továbbá kiemelik hogy az oktatónak nem kötelessége felvételt készítenie az online előadásokról. És továbbra sem kötelezik az oktatókat hogy legyen Moodle tanlapjuk a tárgyaknak. Olyan értelmes hogy van aminek teams és moodle oldala is van és van amelyiknek csak az egyik.Igazán hallgató barát. Fun fact az egyetem Interkönyv előfizetése lejárt, ahol a kari jegyzetek legnagyobb része ingyen olvasható volt.
12/14 Deff válasza:
Továbbá minek kérik ki a véleményünk a hibrid oktatásról , ha igazából azt tervezik hogy mindem ugyanúgy lesz, mint az őszi félév eleji hibrid oktatásnál? Egyszer írtak egy magyarázkodást hogy a legtöbb felvetett probléma szerintük miért nem megoldható aztán úgy puff annyi, meg van magyarázva, tehát minden szép és jó.
13/14 anonim válasza:
Nekem a volt a "kedvencem" ebben a félévben, hogy az egyik gyakorlatomról mindig felvételt készítettek, mert sokan nem jártak be az órákra a vírustól félve.
Viszont ahogy teljes online oktatás lett abba hagyták, mondva hogy "Most már mindenki tud csatlakozni online az órához így értelmetlen felvenni".
Lényegében ezért buktam el a tantárgyat, mert ez elkerülte a figyelmem, és lemaradtam 6 gyakorlatról..., ami nélkül nehéz volt a vizsga készülés...
14/14 A kérdező kommentje:
Ezekre nem tudok mit mondani.. Kulturált nagyon.
Viszont ebben a félévben is azt hiszem a szereposztásban mi leszünk a Marionett bábok, akiket majd összevissza fognak rángatni. Hurrá!
2021. jan. 27. 12:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!