Milyen érveket tudtok, miért nem lesz kinyitva az iskola február 1-én?
1) Ausztria és Szlovákia is hasonló(!!!) [nem teljesen egyező] intézkedéseket hozott
2) Lehet spórolni a rezsin, főleg ilyen hidegben
3) Nem igazán kommunikálnak egy valószínűsíthető nyitást, főleg a brit mutáció megjelenése óta (Gulyás és Cili nyilatkozatai is ebbe az irányba mutatnak és Maruzsa is viszonylagosan lapít)
4) Inkább legyen a február (és a március) lezárva, mint a május és a nyár, mert az év középső harmadában sokkal nehezebb otthon tartani az embereket a meleg és a világos miatt
5) A félévzárás úgyis megvolt, elsősorban dolgozatírás miatt akartak volna nyitni január 11-én egyesek
6) A számok még messze nem mondhatóak alacsonynak
7) Logikus a tömegközlekedési forgalmat csökkenteni
Ha fogadni kéne hogy mikor lesz nyitás, én április 7-re tippelnék, de arra sem nagy összegben.
Teljesen mindegy ki milyen (önmagában logikus) érvet mond, mert a nyitás/nem nyitás 1 félőrült napi döntésétől függ.
Az a "bizonyos" illető ott Felcsúton felkel majd egy reggel, beönt egy adag "alapvető" élelmiszert böfög kettőt és dönt.
Nem érvek és logika alapján, hanem az alapján hogy bal lábbal kelt-e aznap vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!