A budapesti Corvin Mátyás vagy a Szerb Antal Gimnázium az erősebb? Milyen az oktatás színvonala? Jók a tanárok? Elsősorban a NyEK-es osztály érdekel.
Figyelt kérdés
2021. jan. 17. 21:40
11/17 anonim válasza:
Szia!
A Corvin Mátyás sokkal erősebb, jobb iskola, szerintem oda menj! :)
Remélem, hogy felvesznek, nagyon szorítok neked! :)
12/17 A kérdező kommentje:
Szia, még egy kérdésem lenne, hogy tavaly az ideiglenes rangsorból hányadik volt az, aki még bejutott?
2021. márc. 14. 13:38
13/17 anonim válasza:
Oktatási hivatalon ott van. [link] Elvileg itt minden ott van amit tudni szeretnél:))
14/17 anonim válasza:
A Corvin Mátyás Gimnáziumban, elég érdekesek a tanárok. Ha esetleg nem akarsz elmenni valamiért egy osztálykirándulásra, komoly büntetésben lehet részed.
Az alábbi eset a Corvinban történt.:
https://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__egyeb..
Konkrétan Kasné Havas Erika volt a delikvens tanár, ha valaki esetleg ismeri.
15/17 anonim válasza:
Hát ez is tanár függő, az én ofőm mimdig megkérdezi, hogy ki akar kibújni a kitandulás alól/ki fog megbetegedni pont akkorxdd imadom, de mindig együtt döntünk a kirandulásról. Az említett tanár, hát érdekes igen. Engem nem tanít, de nem szimpatikus. Számomra Erős gimi pedig nem vagyok lusta se buta. Max akkor érdemes ide jönni, ha tanulsz, én néha elgondolkodok azon hogy akarom ezt, hogy idegileg kész legyek,de pár tanár/barátok miatt nekem megéri.
16/17 anonim válasza:
#14.
A Szerb Antal Gimnáziumban is elég "érdekes" tanárok vannak, a szó nem túl pozitív értelmében. Sajnos saját tapasztalatból tudom ezt.
17/17 anonim válasza:
Sziasztok írta egy válaszoló, hogy írja erről a tanáról. Szóval engem nem tanít, nem is szeretném. Max 1,2 órán volt velem. Nekem nem szimpatikus és az osztályomnak az egyik felét tanítja, szóval tőlük hallok érdekes dolgokat. A véleményem erről a kirándulas témáról az, hogy igazságtalan...oke hogy sokat dolgozott vele, de bármi, történhet pl. Betegség, vagy személyes/családi okok, azért van a szülői igazolás hogy igazoljunk ilyeneket vagy "szabad" napokat vegyünk ki. Megalázó lehetett, undorító ha valaki ezt csinálja egy diákjával vagy bákivel. Nem az ő dolga, hogy mi van a személyes életével...csak igazolja le ha viszi az igazolást
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!