Békéscsabán tudtok ajánlani iskolákat továbbtanulás gyanánt?
Figyelt kérdés
7.-es vagyok és már szóba jött ez a kérdés, de nem igazán tudom, hova kéne mennem. Meg igazából eddig végig kitünö voltam és nem esik nehezemre a tanulás, az angol, biosz, rajz, fizika, matek megy a legjobban és szeretem is öket. Elöre köszi a válaszokat! :)2021. jan. 17. 15:58
1/3 anonim 

válasza:

Gondolom gimnáziumra gondoltál, én Andrássys voltam, ezt is ajánlom legjobban.:) Nagyon jó a közösség, rengeteg a program, kedvesek a tanárok. Van humán, biosz, töri, reál, eurofakt és általános tantervű osztály, érdemes már a felvételi során azt kiválasztani, ami a legjobban érdekel, de ha esetleg megváltozna az érdeklődésed, akkor sincs gond, mert 10. osztály végén lehet felvenni külön órákat (fakultációkat) bármilyen tárgyból, nyilván amiből majd később érettségizni szeretnél.
2/3 A kérdező kommentje:
Igen arra gondoltam :) és nagyon köszönöm a válaszodat!
2021. jan. 18. 13:41
3/3 anonim válasza:
Technikumba nem szeretnél menni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!