Miért nem tudják felfejleszteni az oktatás színvonalát skandináv-szintre? Mi gátolja meg őket ebben?
Figyelt kérdés
Most vírushelyzettől eltekintve. A közoktatás színvonala tényleg nagyon a béka s*gge alatt van. Egyszerűen arra vagyok kíváncsi, hogy miért nem fejlesztik.2021. jan. 16. 15:08
1/8 anonim válasza:
Mert nem érdekli őket különösebben, nem nagyon lehet belőle pénzt kiszedni, meggazdagodni. Szükséges nyűg.
2/8 anonim válasza:
Ami akadályotta: a tanárok, a szülök, a diákok meg a szabályzások
3/8 anonim válasza:
Kedves kérdező, meséj, miért magasabb szintű a svéd oktatás? Életem 75 %-át ott éltem, szóval csak tényeket kérek s ha lehet mellékelj forrást is az állításaidhoz!
5/8 anonim válasza:
Kellett stadionokra a pénz. Amik jórészt a tervezett kihasználtság alatt muzsikálnak. Legalábbis az általam látott fotók meg cikkek alapján. Meg a sok értelmetlen beruházásra, több milliós fizetéssel rendelkező államtitkárokra. Pedig az oktatás a jövő záloga. Dehát itthon jelenleg EU a helyzet.
6/8 A kérdező kommentje:
És tanultál is svéd suliban (gimnáziumban)? Ha igen, akkor kérlek mesélj, mert nagyon érdekel!
Köszönöm szépen!
2021. jan. 16. 16:13
7/8 anonim válasza:
Mert nem érdekük.
És nem gondolom egyébként, hogy a svédek követendő példák lennének, sőt.
8/8 anonim válasza:
EU a helyzet=ez a helyzet***
Elég érdekesen autokorrektolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!