A kereskedelmi és vendéglátoipari, idegenforgalmi főiskolák mire valók? Milyen munkakörökhöz?
Figyelt kérdés
Csak mert 1000 diákbol ha 1 lesz pl szálloda igazgato, vagy idegenforgalmi vezető, vagy aki pl etterem láncolatokat üzemeltet.
A többi pincer lesz vagy szakacs vagy recepcios...?
Olyanokrol tudok csak akik a kereskedelmi vonalrol áttértek IT vonalra.
Vagy mihez jo az ilyen suli, vagy mihez jo legalább ugrodeszkának?
#kereskedelem idegenforgalom
2021. jan. 16. 08:47
1/6 anonim válasza:
Ugorj neki mégegyszer ennek a kérdésnek, mert Kereskedelmi, Vendéglátóipari főiskola már nincs idegenforgalmi meg nem is volt,legfeljebb Külkereskedelmi. És tudod mi lesz belőlük, mármint aki elvégez egy alapképzést:értelmiségi, aki nem tesz fel egy ilyen ostoba kérdést.
2/6 A kérdező kommentje:
Milyen munkakörökben helyezkednek el? Te sem tudod?
Én pénzügy számvitelt vegeztem..
2021. jan. 16. 09:17
3/6 A kérdező kommentje:
Érdekelne a kereskedelmi vonal is.mert simán bejárhatnék. Csak nem tudom mi ertelme. Komolyan.
2021. jan. 16. 09:18
4/6 A kérdező kommentje:
Vagy ez titok hogy kereskedelmi vonalon kiből mi lesz?
2021. jan. 16. 09:31
5/6 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne. De szerintem szálloda alkalmazott lesz.
6/6 anonim válasza:
Ne kis vidéki szállodákból, éttermekből induljatok ki.... Nem leszólás, csak érzékeltetni szeretném, hogy vannak olyan magas színtű, színvonalas szállodák, szállodaláncok, éttermek, étteremláncok ahol van sok munkakör magas, és középszínten is. Igaz ezekre a helyekre nehéz bekerülni, és általában kihalásos alapon megy. Egyébként én Vendéglátóipari főiskolát végeztem, de igaz, hogy én sem ebben dolgozom. De mondjuk szakoktató, vagy elméleti oktató is lehetsz ezzel a végzettséggel vendéglátóipari iskolában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!