Ha angolból csináltam előrehozott középszintűt, akkor utána tudok emelt szintűt csinálni?
Figyelt kérdés
2021. jan. 15. 09:45
1/6 A kérdező kommentje:
és ha lehet, akkor meddig kell azt beszólni hogy szeretnék emelt szintűzni abból?
2021. jan. 15. 09:49
2/6 anonim válasza:
Bármelyik érettségi vizsgaidőszakban tudsz.
3/6 A kérdező kommentje:
értem, és ha nagyon rossz lenne az emelt, akkor választhatom h a középszintűt írják be?
2021. jan. 15. 09:58
4/6 anonim válasza:
Szerintem nem választás kérdése, hogy mi kerül a bizonyítványba, hanem van rá szabály. Kérdezd meg a tanárt.
5/6 A kérdező kommentje:
Rendben
2021. jan. 15. 10:30
6/6 anonim válasza:
alapból válaszhatsz hogy a kettő közül melyik legyen az érettségidben és melyik legyen egy külön pótlapon
minél hamarabb szólj hogy szeretnél
vesztenivalód egyébként nincsen, ha megvan a 60% akkor lesz egy középfokú nyelvvizsgád
ha szerencsés vagy idén még szóbelizned sem kell
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!