Hogyan kell így emelt érettségire jelentkezni?
Figyelt kérdés
Az én iskolámban nincs lehetőség emelt érettségire. Ilyen esetben hogyan kell egy másik iskolában emeltre jelentkezni?2021. jan. 11. 15:58
1/5 anonim válasza:
Az Oktatási Hivatalon keresztül.
2/5 anonim válasza:
Az egy dolog, hogy nem lehet a sulidban emeltet tartani, de jelentkezni elvileg tudnod kell, hiszen a lapod ugyanúgy a "közponbta" kerül és onnan kapsz egy levelet/emailt, hogy 2021.05. Xy-án x suliba (ahol van emelt) kell menned z időre.
Nálunk így működött.
Tanárokat kérdezd meg.
Ha nem akkor úgy kell jelentkezned, ahogy az 1 válaszoló írta.
3/5 anonim válasza:
A jelentkezesi lapon kell beirni, hogy milyen szinten szeretnel erettsegizni az adott targybol, es pl nekem egyik emeltem se a sajat iskolamban volt, hanem megvolt, hogy hova kell majd mennem, kuldtek ertesitest rola.
4/5 A kérdező kommentje:
Ohh akkor semmiképp nem én választom ki hova?
2021. jan. 11. 22:43
5/5 anonim válasza:
Nem. Központilag valasztjak ki, hogy hova kell menned. Ez általában a legközelebbi megyeszekhely, vagy legnagyobb varosok kozepiskolai kozul kerul ki.
Bar tobb emeltes erettsegi hely lehet egy targyra, de talán kervenyt írhatsz h mondjuk te nem mucsarocsogere akarsz menni erettsegizni, hanem mashova. De nekem nem kellett írnom kervenyt, szóval tanároknál érdeklődj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!