Mit ajánlanátok egy felvételizőnek?
Szőlőcukrot is javaslom :)
Sok sikert nektek ❤
Józan észt.
Próbáld meg az előző évek vizsgáit otthon időre megírni, de állíts be alacsonyabb limitet. 40 vagy 35 percet. Így ha élőben még egy kicsit megcsúszol, még mindig időben leszel.
Sok sikert mindenkinek! :)
Nekem a kedvenc csokim ( étcsoki :D ) segített sokat, de vittem még vizet, meg valami cukros üdítőt is. Ilyen helyzetekben én nem tudok enni, szóval több apróbb müzliszelet szerűséget vittem még.
Csináld meg az előző évek felvételijeit, lehetőleg időre, így szokni fogod már, hogy figyelj rá és ne ússz el.
Meg a biztonság kedvéért vigyél mindenből többet, én vagy féltucat tollal állítottam be anno :D
Szia! Én tavaly írtam.
Nálunk a teremben megállt a falióra, szerencsére volt rajtam karóra, de az izgulástól nem tudtam leolvasni :D. Én azt tanácsolom, hogy vigyél magaddal egy karórát, olyat amit könnyen le tudsz olvasni.
Amikor a tanár azt mondja, hogy 15 perc van hátra, akkor ne pánikolj, az még sok idő. Én nagyon megijedtem amikor ezt mondta, ezért a matek utolsó három feladatát el is rontottam.
Kényelmes ruhába menj, mert én tavaly egy olyan nadrágban mentem, ami nagyon kényelmetlen volt, folyamatosan azt éreztem, hogy lecsúszik rólam. :|
Nem tudom, ez lehet, hogy csak nálam volt így, de menet közben a kocsiban nagyon fülbemászó zenét hallgattam és egész felvételi alatt az ment a fejemben.
Mindezek ellenére nem volt olyan nagy dolog, mint ahogy képzeltem. 78 pont lett. A magyar 47 pont, a matek 31. Így is felvettek abba a suliba, ahova akartam menni.
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!