Az, ha fideszesítik a cikkben szereplő egyetemeket befolyásol bármit az oda való jelentkezésben? Ugyanis tavasszal adnám be Phd képzésre a jelentkezést. Bár a felvételi folyamat még augusztus előtt lemegy, de kicsit megijedtem az SZFE-ből kiindulva.
Az.
Viszont, ha hozzák a Corvinus modelljüket az még okozhat bonyodalmat.
Miért zavarna?
Én sem szívlelem őket, de nem látom át, hogy ez az új modell mennyire korlátozza az oktatás színvonalát, valamit az akadémiai szabadságot. Szerintem a Corvinus nem jött ki rosszul ebből, de ha ennyire zavarj, miért nem mész Bécsbe vagy valahova Nyugatra?
Pl, ha beszüntetnék az állami helyeket az kellemetlen lenne. Tudom, hogy ahova mennék kevesen jelentkeznek és mindig van elég állami hely néhány hallgatónak. Most akár ebbe is bekavarhat a dolog.
Nyilván nem balhéznék, mint az SZFE-n őket i meglehet persze érteni, de én csak a tanulmányaimat akarnám folytatni.
Mondjuk kíváncsi lennék ilyen esetben kik folytatnák le a felvételi folyamatokat, amelyek bőven augusztus előtt vannak még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!