Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Maradjak a neumannba vagy...

Maradjak a neumannba vagy menjek máshova?

Figyelt kérdés

Szóval előre is bocsánat a helyesírásomért.

9.-es vagyok a neumann jános számítástechnikai technikumban. Minden osztálytársam és szülő még tanár is mondta hogy ne menjek oda. Nem hallgattam rájuk, mert azt gondoltam hogy jó iskola de ez nagyon nem igaz. Bunkó és oda figyeletlen tanárok, rossz osztály közösség (ez nem az iskola hibája), rossz minőségű épület (nem működnek zárak, adtak kulcsokat és megmondták a tanárok hogyha elveszítjük őket akkor ki kell fizetnünk, amivel nem lenne baj ha nem tette volna hozzá azt hogy "nincs az iskolának pénze másoltatni kulcsokat" ). És igazából motiválatlan lettem és rájöttem hogy ez az egész nem az én világom. Eredetileg művészeti suliba szerettem volna menni de az nem jött össze,okok miatt meg a neumannba kellett mennem. Az lenne a kérdésem hogy végig járjam-e az 5 évet a neuba vagy menjek el egy művészetni technikumba? Szerintetek megérné vagy rossz ötlet?

2021. jan. 5. 17:15
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2021. jan. 12. 00:29
 12/14 A kérdező kommentje:
Szóval, a mamám felhívott 8 iskolát és ebből csak kettőbe vettek volna fel de azok "elvileg" rosszabbak mint a neumann szóval, maradok a neumannban. Arra gondoltam hogy inkább kijárom ezt az 5 évet és utána elmegyek okj képzésre...
2021. márc. 28. 00:19
 13/14 anonim ***** válasza:
úgy tudom, hogy az OKJ képzések megszűnnek. Tehát kapd össze magad és menj gimi után FOSZK-ra!
2021. márc. 28. 08:44
 14/14 anonim válasza:
100%
Hát figyelj, te döntésed. Ha te vagy az a paraszt törpe aki mindig a wc-be szarik és ott hagyta akkor igen kérlek menj el.
2021. nov. 11. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!