Maradjak a neumannba vagy menjek máshova?
Szóval előre is bocsánat a helyesírásomért.
9.-es vagyok a neumann jános számítástechnikai technikumban. Minden osztálytársam és szülő még tanár is mondta hogy ne menjek oda. Nem hallgattam rájuk, mert azt gondoltam hogy jó iskola de ez nagyon nem igaz. Bunkó és oda figyeletlen tanárok, rossz osztály közösség (ez nem az iskola hibája), rossz minőségű épület (nem működnek zárak, adtak kulcsokat és megmondták a tanárok hogyha elveszítjük őket akkor ki kell fizetnünk, amivel nem lenne baj ha nem tette volna hozzá azt hogy "nincs az iskolának pénze másoltatni kulcsokat" ). És igazából motiválatlan lettem és rájöttem hogy ez az egész nem az én világom. Eredetileg művészeti suliba szerettem volna menni de az nem jött össze,okok miatt meg a neumannba kellett mennem. Az lenne a kérdésem hogy végig járjam-e az 5 évet a neuba vagy menjek el egy művészetni technikumba? Szerintetek megérné vagy rossz ötlet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!