Nem féltek, hogy hétfőtől lesz iskola?
Figyelt kérdés
Én nagyon, nyugtassuk meg egymást!2021. jan. 5. 16:16
11/21 anonim válasza:
Harmadik hullám már lesz, erre is célozgattak már, mert nem lesz elég oltóanyag.
12/21 anonim válasza:
többi ország is azért nem lazít, hogy a 3. hullámot elkerüljék.
13/21 anonim válasza:
Én személy szerint megőrülök otthon. Igaz vizsgaidőszak van, de ha februárban nem kezdődik el a félév én itthagyom az egyetemet és elmegyek bolti eladónak.
14/21 A kérdező kommentje:
Hát én ma kicsit megnyugodtam
2021. jan. 7. 18:38
16/21 PSPETI válasza:
#15 Szerinted ez a válasz releváns? Segít valakinek? Szerinted azok közül, akik érintettek ebben az ügyben, van valaki, akinek ez a válasz információt jelentett?
17/21 anonim válasza:
Igen, mivel nem lett, amit egy tényként közöltem,abban az esetben,ha ezzel valaki nem lett volna teljesen tisztában.
18/21 anonim válasza:
feb 1 után sem lesz. felesleges kiírni új kérdést bárkinek is..
19/21 anonim válasza:
Ez megalapozott tény vagy csak tipp? A kettő nem ugyanaz.
20/21 anonim válasza:
Mivel a miniszterelnök azt mondta, hogy 2 lehetőség van:
- megfelelő átoltottság
- vagy a halálesetek, fertőzések száma lecsökken (a tavaly májusi szintre)
érkezik a keleti vaccine.
3 dózis kell belőle. 28.-56. napon kell megismételni. ha az emberek elfogadják, akkor talán márciusban van reális esély a korlátozások feloldására.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!