Szerintetek a gimisek jövő héttől mennek suliba, vagy meghosszabbítják a kijárási korlátozásokat?
Még nem biztos de inkább a hosszabbítás felé hajlok.
Hiv. alap: OV vasárnap.
A kijárási korlát egész korlátozás-csomag egyetlen totál felesleges és értelmetlen eleme.
Télen este 8 után a kutyát nem zavarják ki. Minek korlátoznak? KI van akkor kinn-senki.
" de jó lenne már menni."
Én meg marhára örülök hogy nem kell menni.
Maradjon így minél tovább.
5: ízlések és pofonok. Még jó, hogy nem vagyunk egyformák, igaz? Valakinél működik a digitális oktatás, ergo az otthontanulást preferálja, valakinél pedig egyáltalán nem, mert jobban megérti az anyagot, ha szemtől szembe van a tanárral.
Üdv, 3-as
:)
"valakinél pedig egyáltalán nem, mert jobban megérti az anyagot, ha szemtől szembe van a tanárral."
Én is jobban megértem személyesen! de nem ANNYIVAL jobban hogy érdemes legyen a napi több óra utazást ezért bevállalni meg a sok gyökér osztálytársat!
még mindig jobb így! Ugyan nehezebben haladok, na de nulla utazás, nulla "állatkert"-nem jobb így?
Mindezek ellenére válaszolok a kérdésre is, szerintem folytatódik a digitális oktatás.
Üdv, 3-as.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!