Kollégistákkal mikor méltóztatnak közölni a sulinyitást fixen? Az a friss hír hogy „várjuk az értesítést, de nem biztos“
Ma beszéltem a kolesszal, hogy mikor lesz valami közlemény a visszaköltözéssel kapcsolatban. A válaszuk egy semmi, figyeljem a híreket és várjam a hírlevelet (mail) de nem biztos a visszaköltözés.
Hát és mikor lesz biztos?
Azért lassan jó lenne egy fix igent vagy nemet mondani, egy többszáz km-re lakó koleszos esetében nem olyan egyszerű a szitu, hogy felkapom a táskám és megyek.
Itt az utazáson, a holmi szállításán túl az ebédelést stb is meg kell oldani, le kell rendezni és jó lenne, ha nem 1 nap lenne rá.
Egyáltalán mire várunk? Hogy a Zorbán felkeljen és nyögjön valamit ami épp eszébe jut?
". Esetleg talán vakcinákra."
Na akkor ha arra várnak hátradőlhetek mert akkor nem jan 11-én de még feb 11-én se nyitunk!!
nekem jó végülis...
akkor kár visszamenni!
lehet annak van igaza aki visszamondta a kolit egész évre közölte majd legfeljebb bejár de úgyis távokt lesz még jó ideig?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!