Mostmár teljesen biztos, hogy kinyitnak az iskolák 11-én?
Figyelt kérdés
2021. jan. 4. 23:52
1/78 PSPETI válasza:
Akkor lesz teljesen biztos, ha hivatalosan bejelentik.
2/78 anonim válasza:
dehogy biztos. arra több esély van, hogy még 1-2 hónapig zárva maradnak
3/78 anonim válasza:
nem biztos. nagy az esély rá, hogy marad zárva.
4/78 anonim válasza:
Mikor fog kiderülni? Én 600km-re lakom a szüleimmel a sulimtól. Ha nem szólnak hogy 100% hogy kinyitnak, akkor en nem fogok visszamenni a semmiert!
5/78 anonim válasza:
Figyeld a híreket! Ennyit tehetsz. Egyelőre csak terv van, hogy mikor mondanak véglegeset, azt se lehet tudni.
6/78 anonim válasza:
Biztos kinyitnak mert ezt már nem lehet fenntartani. Amúgy az általános iskolák eddig se zárták be, miért zárták be a középiskolásokat? Nem gondolt az érettségizőknek a csúti törpe?
7/78 anonim válasza:
"az általános iskolák eddig se zárták be, miért zárták be a középiskolásokat?"
Mert velük már nem kell otthon maradni a szülőknek, hogy megetessék őket.
8/78 anonim válasza:
Ha sokáig így folytatja a kormány itt lázadás lesz a korlátozások ellen!
9/78 A kérdező kommentje:
Szerintem még zárva kéne tartani egy darabig, mert így a buszon, villamoson a tömegben mindenki össze-vissza fogja fertőzni egymást megint.
2021. jan. 5. 13:18
10/78 PSPETI válasza:
Attól, hogy nincs középsuli, ugyanúgy tömeg van csúcsidőben, azért hívják TÖMEGközlekedésnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!