Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A nap kérdése! Lesz tantermi...

A nap kérdése! Lesz tantermi oktatás jövő hétfőtől a középiskolákban? (Szavazzatok)

Figyelt kérdés

2021. jan. 4. 10:11
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
100%

Ez szép és jó, de fantasztikus lenne ha nem halasztanak sokáig a bejelentést. Jó lenne tudnom, hogy tanuljam e meg azt a 70 oldalas töri leckét és 32 oldalas földrajzot, vagy készülhetek tovább az angol szóbelimre. Mert így rohadt nehéz a hármat összeegyeztetni. Bár ígyis-úgyis szopok szóval mindegy.

Amúgy ha kinyitnának akkor konkrétan saját magukat köpnék szembe.

2021. jan. 6. 12:00
 32/49 anonim ***** válasza:
76%

31#: Utolsó mondat nagyon igaz.

Egyszerűen feleslegessé tenné az elmúlt 2 hónapot, ha most kinyitnák.

Szerintem az első félévet biztos digitálisban töltjük, de inkább tavaszig fog maradni, minimum addig, ameddig nem lesz JELENTŐS számú ember beoltva, ezt OV is mondta..

Szerintetek az érettségiken lesz valami változás, tekintettel arra, hogy az idén érettségizők hónapokat töltöttek online? (11.osztály végét, és a 12. osztály nagy részét.)

2021. jan. 6. 12:09
 33/49 anonim ***** válasza:
82%

Mai Operatív Törzs tájékoztató:

Müller Cecília kérdésre válaszol:

- Meghosszabbítja-e a kormány január 11. után a védelmi intézkedéseket?

- A döntést a kormány hozza meg. A környékbeli országokban jelentősen nőtt a fertőzöttek száma, a védelmi intézkedések fenntartása indokolt.

[link]

2021. jan. 6. 12:14
 34/49 anonim ***** válasza:
84%
fall of pspeti
2021. jan. 6. 12:19
 35/49 anonim ***** válasza:
85%
Nekem a tanáraim valamiért teljesen biztosak abban, hogy hétfőtől visszamegyünk. Már mind átrakta az összes dolgozatot ami most lett volna jövőjétre. Én nem annyira vagyok azért ebben annyira biztos, szerintem nem lenne jó ötlet , ha kinyitnak az iskolákat, megint nagyon meg fog ugrani a szám.
2021. jan. 6. 12:19
 36/49 anonim ***** válasza:
100%

34#: XDDD

35#: Nálunk ugyan ezt csinálják! Stresszeltetnek előre, pedig semmit sem tudnak.

2021. jan. 6. 12:21
 37/49 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan. Már azt sem tudom, hogy mibe kezdjek... Maskor 1 hét alatt nem adnak fel annyit mint ezen a heten naponta
2021. jan. 6. 12:23
 38/49 PSPETI ***** válasza:
0%

"fall of pspeti"

Abban azért ne légy olyan biztos.

2021. jan. 6. 12:37
 39/49 anonim ***** válasza:
74%
hogy is szoktad? OK.
2021. jan. 6. 12:45
 40/49 PSPETI ***** válasza:
0%
OK.
2021. jan. 6. 12:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!