Ki felvételizik idén?
Az biztos, hogy a szövegértésre nem sok pontot fogsz kapni.
"Weboldalunkra 16. életévét be nem töltött személy nem regisztrálhat. A regisztráció során felhasználó nyilatkozik és szavatol, hogy 16. életévét betöltötte." - Gyakorikerdesek.hu - Általános felhasználási feltételek
Köszönöm szépen a második válaszolónak! Kedves tőled, hogy időt szántál leírni ezt. :)
Az elsőnek viszont, én is ezt üzenem, hogy nem én vagyok az első, és nem is én leszek az utolsó, aki fiatalabbként regisztrál erre az oldalra. Ahogyan sok másikra sem. Ha megnézed, nagyon sok kérdés van ebben a témakörben, ami azt jelenti, hogy a többségük kérdezője még nem éri el azt a korhatárt. Tehát remélem, hogy csak nekem írtad le ezt a rosszmájú hozzászólást, és másoknak esetleg nem veszed kedvét az oldal használatától. (Nekem nem, de van akinek biztosan nem esik jól.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!