Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mi a véleményetek a Debreceni...

Mi a véleményetek a Debreceni egyetemről? Főleg a Műszaki kar érdekelne.pl Építész Gépész stb .Vagy más területröl is.

Figyelt kérdés
néhány helyen szidják milyen rossz a képzése meg hogy nem elég színvonalas . Én most nem szeretném össze hasonlítani a BME-vel. Ha nem csak ugy magába. Mi a baj még vele? Engem nem hiszem hogy zavarna hogy nem a világ legjobb egyeteme.

2020. dec. 26. 01:10
 1/3 anonim ***** válasza:
80%
Nincs baj vele. Inkább a BME rosszabb. :D. A vidéki egyetemek gyakorlatiasabbak amúgy. BME inkább csak a név miatt "nagy", de amúgy meg semmi..., olyan mint a gazdagoknak az "Apple".
2020. dec. 26. 05:58
 2/3 anonim ***** válasza:
Maradj azért inkább a gépész vonalon. Építőipar mérnökként felejtős.
2020. dec. 26. 09:07
 3/3 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem nincs egyik "nagy" egyetemünkkel sem baj, szinte észrevehetetlen a nívóbeli különbség!

Egyik sem kirívóan jó, és egyik sem kirívóan rossz!

A világon a 300-500 közötti helyeken kolbászolnak...

Adnak egy papírt, és aztán érvényesülj: a tudásoddal - de inkább a szorgalmaddal, a kapcsolataiddal vagy a tehetségeddel.

A Debreceni Egyetem is ugyanolyan jó mint a többi. A város maga igen drága, de jó a közbiztonság, és élhető város.

2020. dec. 26. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!