Szerintetek kinyitnak az egyetemi kolik február 8-tól?
"A legoptimistább verzió amit olvastam az az, hogy májusig még tart erősen a járvány."
ha ez az optimista, mi a pesszimista?
mellesleg egyetemista vagyok és nálunk a II. félév online kezd, de márciustól visszaállnak a jelenlétire. ez a terv.
ő nem ezt mondta. handabandázott összevissza nemlétező jogi fogalmakkal.
a "járványügyi készültség" egész évben fennmarad ezt mondta.
csak azt mondja meg már nekem valaki, mi az a "járványügyi készültség"? mert ezt a fogalmat semmiféle jogszabály nem ismeri
Szerintem is kicsi rá az esély, de elég sokszor eljátszották már, hogy bejelentést ígértek, vagy épp, hogy időben tájékoztatnak. Csak egyik sem igazán valósult meg. Csak az utolsó utáni pillanatban, amikor már késő volt..
Azt mondanám, hogy azért a biztonság kedvéért érdemes lenne egy kis pénzt félre tenni, ha mégis nyitnának, de én nem tartom ezt annyira valószínűnek.
4: "járványügyi készültség":
Azt jelenti, hogy parlament nélkül azonnal hozhatnak intézkedéseket, és majd csak utána kell a parlamentnek hosszabítania.
"Azt jelenti, hogy parlament nélkül azonnal hozhatnak intézkedéseket, és majd csak utána kell a parlamentnek hosszabítania"
igen? és ennek jogszabályi alátámasztása? linkeld már be...
várom!
"parlament "
Magyarországon nincs parlament. soha nem is volt. Nem Angliában vagyunk.
"Január 11.-től már jelenléti oktatás lesz, tehát kinyitnak"
nem lesz. "jelen állás szerint lesz" = nem lesz, csak nem mondjuk ezt még most ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!