Esztergom környékén lévő iskolák?
ESZC Bottyán János Technikum
ESZC Balassa Bálint Gazdasági Technikum
Zsigmondy Vilmos Gimnázium
Árpádházi Szent Erzsébet Gimnázium
Géza Fejedelem Ipari Szakgimnázium
Ezekről kérnék véleményeket, az eddigi ehhez kapcsolódó kérdéseket mind elolvastam.

Hát én ex-Bottyános vagyok...sikeresen kijártam, de az utolsó évben nagyon vártam a végét már. A szakképzés az, ami miatt ezt mondom. Van 1-2 normális tanár az infósok közül, de sajnos nem ők vannak többségben. Persze ez elmondható az ország legtöbb szakgimnáziumáról, sőt még egyeteméről is, ahol van informatikával kapcsolatos szak, de ez már egy másik lapra tartozik. De még annyit hozzáteszek, hogy sikeresen megutáltatták velem az informatikát, bár megérte, mert legalább tudtam, hogy mit ne válasszak felsőoktatásban.
A többi tárggyal egyébként nem volt probléma, mint például matek, magyar stb. Ja, és az angol miatt is megérte oda jelentkeznem. Nyelvi előkészítő is volt (gondolom még most is van), és ezáltal sikerült nyelvvizsgát szereznem. Szóval röviden összefoglalva: szakképzés gyenge (nem feltétlenül az iskola tehet róla), egyébként más tárgyakból hozza az elvárásokat.

Nem volt gond a közösséggel, aki esetleg nem való a suliba, azok 1-2 év után otthagyták, de velük sem volt különösebb probléma. Én jobban éreztem magamat a Bottyánban, mint általános iskolában.
Vegyész szakról nem tudok mit mondani, akkor indult az első évfolyam, amikor én már végzős voltam talán, ha jól emlékszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!