12. félévkor rossznak számít a 4.2-4.4-es átlag?
Eddig ez a legjobb félévem gimiben, de egy csomó tárgyból osztályátlag alatt vagyok. Ha minden tárgyat összeadok, 4.5-re jön ki a többiek átlaga, bár az nem biztos, hogy ennyi az egész osztály tanulmányi átlaga.
Ezzel az eredménnyel, ami van, felvesznek valahová, ha jó az érettségim, ugye?
Szerintem az egy nagyon jó átlag.
Megírod jól az érettségit, és sima bejutás.
Egy jó érettségivel bármi lehetséges. Egyébként az átlagod szerintem jó. Én a 7.-ik osztályt nagyon elszúrtam, 3.6 voltam év végén. Most nyolcadikos vagyok, észbe kaptam szerencsére, s most 4.8 vagyok. Félek, hogy nem fognak felvenni ahova szeretnék menni, hiába jó most az átlagom. A felvételiben reménykedem, hogy kifejezetten jóra fogom megírni. Sok sikert!
15/F
Neked figyelmedbe ajánlom öcsémet:4.4-4.5 átlaga volt 7.-ben, majd 8.-ban tojt az egész tanulásra és 4-es körül lett az átlaga (jó esze van, csak lusta (asszem ez igaz rám is, leszámítva a gimi és általános iskola utolsó 2 évét)). A felvételije átlagos lett, 14.-ként végzett a felvételi rangsorban.
Én azért aggódom, mert az egyetemre az egész országból jelentkeznek emberek, nem csak egy megyéből+félek, hogy, ha "gyengébb" vagyok a többiekhez képest, már itt, akkor nincs nagyon jövőm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!