Élelmiszermérnökként milyen msc vagy szakirányú továbbképzés éri meg legjobban?
Az, hogy melyikkel lehet jobban keresni, nem a szaktól függ. A versenyszférában elég tág határok között mozoghat a fizetés. Nyilván függ a beosztásodtól, a cégtől meg a földrajzi helytől is. De sem Budapesten, sem pedig vidéken nem leszel pályakezdőként vezérigazgató. A hatóságnál meg hát bértábla van.
Nem tudom mit értesz vegyészettel kapcsolatos dolgok alatt, de én is élelmiszerbiztonsági és -minőségi MSc-n vagyok, itt a fő hangsúly az analitikai és a mikrobiológiai vizsgálatokon van.
Egyébként a diplomád szemponjából az, hogy élelmiszermérnök vagy biztmines mestert végeztél el, szinte teljesen mindegy. Ha megnézed pl. az álláshirdetéseket, általában mindegyik fel van sorolva, sokszor még a vegyészmérnök, biomérnök és a gyógyszerész is. A szakmérnöki képzésekről nincs infóm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!