Debreceni Egyetem keresztféléves mesterképzésre jelentkezett innen valaki?
Figyelt kérdés
Olvastátok, hogy nem lesz személyes felvételi elbeszélgetés hanem helyette beadandó dolgozatot kell készíteni?
10 oldal kell de azt sem tudom hogy kezdjek hozzá hogy ne legyen plágium. Tippeket tudnátok adni?
2020. dec. 11. 22:30
1/8 anonim válasza:
Milyen témában kellene a beadandót írni? Magadról egy 10 oldalas bemutatkozást?
2/8 A kérdező kommentje:
Szia! Nem magamról kellett, hanem a szakoknál megadott témakörökből (5db)lehetett választani. Már megcsináltam és beadtam, csak az eleje nehezen indult. Aztán ihletet kaptam. 😅
2021. jan. 6. 16:06
3/8 anonim válasza:
Érdekes. Nálunk volt felvételi elbeszélgetés mester szakon decemberben, igaz, online, de volt.
4/8 A kérdező kommentje:
Akkor nézd meg a honlapjukon, hogy a GTK-n nem kellett.
2021. jan. 25. 11:13
6/8 anonim válasza:
Nem mondtam, hogy te találtad ki, azt írtam, érdekes.
7/8 A kérdező kommentje:
Igaz, bocsi. Most így volt, csak ezt akartam vele mondani.
2021. jan. 25. 11:23
8/8 anonim válasza:
Nálunk a MÉK-en megtartották, én örültem neki. Annak meg pláne, hogy személyesen lehetett államvizsgázni. Szinte az utolsó pillanatig kétséges volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!