ELTÉ-sek! Halasztáshoz elég annyi, hogy etr-ben a regisztrációnál szüneteltetem a félévet, vagy be kell menni a tanulmányira is?
Még jó hogy be kell menni a TO - ra!!!!!!!
Szerinted a sikeres vizsga is csak annyi, hogy felírod magad a Neptunon ?
Szia!
Tapasztalatból mondom, hogy a bolognai rendszereseknek a BTK-n elég, ha csak az ETR-ben állítják át passzívra az állapotukat. Én így kezdtem anno két passzív félévvel.
Én írtam a kérelmes dolgot, csak én elfelejtettem, hogy más Bolognai rendszer van, én kredites voltam.
Amúgy volt egy nyomtatvány, amibe csak az adataidat kellett behelyettesíteni, és azt kellett leadni, tehát nem mi írtuk (a DE-re jártam). De valóban az a legegyszerűbb, ha felhívod a TO-t, és megkérdezed, hogy azon kívül, hogy az ETR-en átállítottad magad passzívra, kell-e tenni valamit. Ők a legbiztosabb forrás.
Szia!
Én is ELTE-BTK-s vagyok, passzívra megyek, nem mentem be a TO-ra, csak az ETR-ben beállítottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!