Be fogják jelenteni januárban hogy újabb 30 nap távoktatás februárig?
"De minél több tapasztalatuk lesz, annál bátrabban fognak osztályozni, ne félj!"
Nem félek. Nekem, aki tisztességesen megcsinálja és visszaküldi határidőre a feladatokat, mitől kéne félnem?
Azért a humorérzékedet előveheted, amikor szmájlit látsz.
De ha tisztességesen megcsinálsz mindent, ráadásul határidőre, akkor eddig is csupa ötöseid voltak, úgyhogy lényegében tökmindegy, hogy hogyan tanulsz, te ilyen tanulós típus vagy. Tök jó, csak így tovább.
Jön a vakcina, már decemberbe oltas lesz ha nem id januar 4en de mondjuk 22en mar kehet menni.
A korhazi apoltak szama is 5 napja csokkken
Na most jelentették be, hogy december végén már lesz oltás, januárban nagyobb adag, a vakcina megérhezésétől számított 2-3 nap után már kezdődik az oltás.
Szóval január 22 körül szerintem lehet ismét menni. Vagy max februárban. Ahhoz hogy a nyálimmunitás kialakuljon 60-70%-nak be kell lennie oltva, a 9.6millióból ez ez kb.7millió ember,ennyien úgyse fogják kérni (sajnos),de ha kérnék akkor is szerintem 1 hónap mire beoltanak mindenkit.
De ha nem igazán akarják a 20-30-40 évesek beoltani magukat, akkor simán előfordulhat hogy az állambácsi jön a zsarolással hogy :" nem mehetsz moziba színházba plázába edzőterembe stb. " , és akkor már rá lesznek kénnyszerülve
Nagy-Brittania is fontolgat ilyen lépést....
Szóval szerintem önként-vagy kényszerítve megkesz az a 60-70% is, vagy aká több is......
"önként-vagy kényszerítve megkesz az a 60-70% is, vagy aká több is......"
De azért nem olyan hamar szerintem...
Hat most írták hogy az Amerikában még idén ( vagyis 2 hét alatt), de legyünk jóindulúak 3 hét alatt 12,5 millió oltanak be.
Akkor nálunk azt a 7 milliót? Amikor meglesz több millió vakcina, ittse lesz sok idő.
És hidd ha nem lehet majd dolgozni színházba edzőterembe koncentre repülőgépre stb menni, az oltástagadók nagy része is tartani fogja a karját.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!