Akkor január 4-én nem mennek vissua a középiskolások?
Én szeretem a távoktatást, de én nagyon szeretném ha már vége lenne.
Elsősorban azért is mert hiányzik a régi élet, másrészt meg a mi családunk szorosan kötődik a magyar labdarúgó válogatotthoz, rokonom régen másodedző volt és mikor még pici voltam bevittek engemet a játékosokhoz is a pályára mikor edzettek. Kár, hogy csak fényképeken van meg, emlékeimben nincs de biztosan nagy élmény lehetett.
Ennek értelmében nagy szurkoló vagyok és hiányoznak a teltházas meccsek. A magyar-lengyel és a magyar-angol összecsapáson szeretnék ott lenni mind itthon, mind idegenben. Az Európa bajnokságról nem is beszélve.
Adja az Isten, hogy tavaszra oldódjon meg a járvány helyzet.
"Most mondta Maruzsa hogy januar 11tol mentek vissza iskola:D"
hahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahha!!!++!!!!! hhahahahahahahahahahahahahaha!!!
ez az a Maruzsa szuperagy aki nov 4-én kijelentette hogy nem zárnak be az iskolák mert az őszu szünet kisöpri a vírust? majd ezek után nov 11-én bezártak?
ez az a Maruzsa??
hahahhahahahaahahahahyhahahahahahahahahahahhahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahha!!!!!
hahahahhahhahahahahhahahahhaahhahhah!!!
feb 8. ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!