Ezekről a BUDAPESTI sulikról tudnátok írni ? Kölcsey, Vörösmarty, Leövey
Sziasztok ❤️
8.-os vagyok és már el kéne döntenem hogy hova menjek továbbtanulni. Ezeket a sulikat néztem ki:
Leövey Klára
Vörösmarty Mihály
Kölcsey Ferenc
Ezekről a sulikról szeretnénk véleményt kérni és persze még azt is hogy milyen a közösség, tanárok, diákok, tanulás stb. Ez nekem tényleg nagyon fontos lenne 🥺 ha valaki tud más budapesti sulikat is ajánlani azt is szívesen megnézem. 7.-be 4,4 lett az átlagom, de most szerintem rosszabb lesz. Gimibe szeretnék járni, ilyen közepes erősségűbe. Még néztem a Teleki Blankát is (9.ker) de az nem gimi (asszem) de attól még erről a sulirol is szívesen hallok véleményt.
Ez most hosszú lett de nekem ez tényleg NAGYON fontos ! Előre is köszönöm ha írtok ❤️
A tagozatokat még elfelejtettem 😅😂
Kölcsey Ferenc gimnázium
0001 francia-magyar
0004 angol-francia
Ehhez a sulihoz nagyon sok kérdésem van úgyhogy aki ide járt/jár azzal külön beszélnék
Vörösmarty Mihály gimnázium
Vizuális kommunikáció
itt az érdekel hogy miket csinálnak itt
Leövey Klára gimnázium
0011 angol nyelvi előkészítő
0047 rajz és vizuális kultúra
itt még annyi hogy ide mikor érdemes menni ?? Úgy értem hogy miután végeztem ezzel akkor utána miket csinálhatok ?
4. Kommentelőnek:
Én úgy tudom hogy a 9.-kerbe is van nem? Sőt inkább biztos hogy van 😂😂
7.nek:
Jaaaa
Lehet hogy ahogy írtam úgy esett le neked hogy én gimire gondoltam de amúgy tudom hogy az szakgimi 😅 de azért köszönöm a válaszod ❤️ Te is oda jársz ?? (9.ker)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!