Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mik a tapasztalataitok a...

Mik a tapasztalataitok a konzulensekkel kapcsolatban a szakdolgozat írásánál?

Figyelt kérdés

Hallottam olyant hogy valaki csak 3x találkozott vele és minden írására bólogatott, kb. tanár és diák is leszarták csak szabadulni akartak tőle.

Hallottam olyant is hogy a csaj 20 oldallal ment be, és kb 15-öt ki is vágott neki a tanár mert semmi se volt jó neki.

Azért kérdem mert az előző héten összekaptam a konzulensemmel, igaz csak jövőre végzek, de elég kellemetlen a szitu. Nem tudom hogy mire számítsak kövi félévnél, leszar-e, szívatni fog-e, egyáltalán keressem személyesen vagy csak e-mailbe inkább.

Ezért is kérdem, hogy akinek van valami tapasztalata, megosztaná azt velem? Jó is, rossz is jöhet, kell most minden.

2020. dec. 4. 01:06
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Alapképzésen nagyon jó konzulensem volt. Ahogy haladtam úgy küldtem neki az anyagot és ő pedig javítva vissza. Volt olyan is, hogy ő küldött forrást még szombaton e-mail-ben, mert eszébe jutott, hogy ez még témába vág. Nagyon rendes volt, segítőkész. Szerintem kevés is jó konzulens van!
2022. jún. 23. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!