Akik ősszel itt kapálóztak, hogy nem lesz online oktatás! Hogyan viseltétek, hogy mégis bekövetkezett?
Ezeket is korlátozva kinyitják majd, de ne gondold azt, hogy december 11-én már minden korlátozás meg fog szűnni, csak azért, mert szerinted kell a lóvé. Azért a politika és a járványkezelés szerencsére nem fekete és fehér.
"és távoktatás lett.+"
nem lett. nincs és soha nem is volt távoktatás. online oktatás van, nem ugyanaz.
Igen, kapálóztam, középiskolába járok, hulladék az egész, de kényszerhelyzet miatt el tudom fogadni.
Infós szakgimi, a Google szolgáltatásait használjuk (Classroom, Meet stb.), kivétel 1-2 70 éves tanár, aki örül ha a Krétába be tud lépni.
Angol meg van tartva rendesen, ahogyan a töri is, matekból eddig nem volt online óra de a tanár magyarázattal küldte a feladokat (mondjuk épp eleget..), a magyar tanáromat nem érdekli úgy tűnik, hogy érettségi tantárgyról van szó, és nem csak heti 4 feladatot kéne küldeni, ami tavasszal és most is azt jelenti, hogy dolgozz ki a 0-ról egy témát, vagyis rendes beadandó, ebből heti 3-4..
Szakmai tantárgyakról nem is beszélek, egyikből nem volt online óra, az egyikből nem is értettük egyszer, hogy mégis mi a feladat, úgy fogalmazta meg a tanár. Itt is van az egyik hátulütő, élőben tudsz kérdezni ha valami nem világos, nem utolsó sorban pedig órán a tanárral megcsináljuk a feladatot, ha ott valaki elakadt, akkor is van megoldás, de online nem lehet a tanár szerepét helyettesíteni, főleg ha csak a feladat kiadásából és a köszönésből állnak a dolgok..
Magyar miatt amúgy is aggódtam, sajnos sikerült az iskola legrosszabb magyar tanárát kifognunk, akinek a pedagógusi pályán való léte a fél osztály számára kérdéses, a fél iskola őt akarja érettséginél, hogy legyen bent, ez eléggé sokat elmond róla szerintem.
Hulladék ez a rendszer, és erről legalább ugyanannyira tehetnek azok a tanárok, akik nulla tudást adtak át az online térben, mint az egyéb tényezők. A bizalmatlanságról és a többiről nem is beszélek, ha a szünet előtti utolsó hétre kinyitnak a középiskolák, akkor merem fogadni, hogy naponta 2 témazáró biztos lesz.. már most rossz belegondolni.
Marhaság lenne arra az egy hétre kinyitni, annyira a kormány se hülye. Nem tökéletes a rendszer, de sajnos a covid miatt meg kellett lépni.
Jól van már, ne pattogj, nem lesz kinyitva..
De január 11-én biztos legyél benne, hogy ki lesz.
"A téli szünet fog jót tenni, amit a karácsony az eddigi eredményekkel együtt le fog rombolni."
Hát ez csöppet érdekes kijelentés (ok-okozati viszony...) lévén a téli szünet a karácsony UTÁN jön kvázi (java része)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!