Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Pszichológus szeretnék lenni,2...

Pszichológus szeretnék lenni,2012-ben érettségizek. Miből tegyek emelt szintű érettségit majd?

Figyelt kérdés
És melyik egyetemet ajánljátok? Most 10.-es voltam,átlago 3,8 lett.
2010. aug. 11. 16:34
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
3,8??? Az pszicho-ra elég soványka. Emelt szintűt abból tegyél, ami a legjobban megy a felvételi tárgyak közül.
2010. aug. 11. 16:39
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

3,8-cal ne is próbálkozz!!!

De igazából a 11. és 12. osztály számít, tehát nagyon hajts rá a tanulásra. Emeltszintet mindenképpen humán tárgyból tegyél. És legyen meg a nyelvvizsgád is!!!!!

Most még van esélyed, hogy ne kelljen feladnod az álmaid!

2010. aug. 11. 17:06
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Javíts az átlagodon mielőbb, még nem vagy elkésve. Én a Pázmányt ajánlom, erről hallottam a legjobbakat.

Emelt szintet ugye több tárgyból tehetsz, válaszd azt, amelyik a legjobban megy. Szerintem töriből a legkorrektebb az emelt szint minden évben.

2010. aug. 11. 17:07
 4/7 anonim ***** válasza:
48%
szard le, 2012ben mind meghalunk :D
2010. aug. 11. 17:18
 5/7 anonim ***** válasza:

A sok vészmadár már, komolyan dögunalmasak vagytok már.

Szerintetek csak 5,0-val lehet valakinek esélye bejutni? Elárulom, nem.

Egyik ismerősöm négy évig 3,0 átlaggal járta a sulit. Nem azért, mert hülye, hanem mert egy szar iskolában volt.

Érettségin összeszedett 460 pontot. Azóta a pszichón van, és nagyon jól megy neki.

Erről ennyit. A jegyek nem aránylanak egyenesen az illető értelmi szintjéhez.

Sok választható tárgy van pszichóra. Abból emeltezz, ami tetszik, érdekel és könnyen meg tudod tanulni.

Érdemesebb bioszból, mert sok köze van hozzá. Viszont ha töriből vagy jobb, akkor abból.

A nyelvi érettségik közép szinten nagyon egyszerűek, ha van nyelvvizsgád pl. angolból, akkor az érettségit simán megírhatod 95-100% körül. Persze arra is készülni kell...

2010. aug. 11. 17:44
 6/7 A kérdező kommentje:
Melyik a jobb,ha érettségizek vagy nyelvvizsgázok idegen nyelvből?
2010. aug. 11. 18:43
 7/7 anonim ***** válasza:
Érettségizni kötelező idegen nyelvből, nincs olyan, h vagy-vagy. Nyelvvizsgázni is ajánlott, ha be akarsz kerülni pszichológiára.
2010. aug. 11. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!