Ha a kormány nem változtat semmin akkor dec 14-én hétfőn reggel 8kor suli? Ld korlátozó intézkedések érvényessége
A veszélyhelyzet ugyan meghosszabbodott feb 8-ig, de a korlátozó intézkedések időbeli hatálya bizony dec 11-én 23.59kor lejár.
Tehát ha a kormány nem hoz addig újabb intézkedéseket, akkor dec 14-én hétfőn reggel 8kor kinyitnak a (közép)sulik?
Lènyegében igen, de ha belegondolsz, 14.-e után 1 hét van a téli szünetig. Most minden közepiskolás otthon. 1 hétre berendelni mindenkit, majd újra 2 hét téli szünet.
Logikátlan lenne arra az egy hétre berendelni mindenkit.
És pont inkább újabb szigorításokat lehet hallani, hogy jövő héten bejelentenek többet.
Ha így lesz, az 99,9% hogy idén már nem lesz suli a középszinten.
"Logikátlan lenne arra az egy hétre berendelni mindenkit."
Miért a kormány csinált már ennél sokkal durvábbat is már elfelejtettük?
Márc 16-május legvége között 2,5 hónapos teljes országos sulizár volt (nem úgy mint most.... mert még az általánosok is zárva voltak...) majd jún 1-el kinyitottak mindent kettő hetecskére, hogy aztán jún 15-el két héttel később újra bezárjanak mindent újabb 2,5 hónapra a nyári szünetre.
Megtörtént.
Ettől a kormánytól ezek után mit lehet várni?
Tény és való, hogy a kormány járvány kezelesében, főleg az őszi hullámban, nincs semmi logika és következetesség, kapkodnak és próbálnak úgy tenni, mintha tennének valamit.
De, az eredeti kérdésedre a válasz, hogy ha lejár a 30 nap, akkor igen suliba kell menni.
Viszont, a mostani intézkedések addig érvenybe maradnak, ameddig látvanyosan nem javulnak a számok.
Nagyon nem ezt mutatják a mostani görbék, tehát én még egy egész januári zárva tartást se zárnék ki.
Közoktatásban nem munkanap a dec 24 mert dec 19től téli szünet így ledolgozni sincs mit
nem csak proli gyári melósok vannak
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!