Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Jogász képzésen szakkollégium...

Jogász képzésen szakkollégium érdemes megpróbálni ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Elég speciális a helyzetem, mert jelenleg a PPKE-n vagyok, de nem itt kezdtem a tanulmányaimat (ez a 3.évem jogász képzésben, a Pázmányon a 2.). Nagyon bánom, hogy nem próbáltam meg csatlakozni tavaly az MCC-hez vagy a JÖSz-höz. Ebben a helyzetben szerintetek érdemes lenne még próbálkozni vagy engedjem el a dolgot? (Több tárgyam visszamaradt, és van amit pótolnom is kell utólag, így több másodéves tárgyam is van.) A JÖSz-höz még lehet harmadévesként is jelentkezni... De bizonytalan vagyok. Esetleg van itt valaki aki valamelyik szakkoli tagja és szívesen mesélne róla (eljárás menete, mennyire nehéz bekerülni, stb.)?

2020. nov. 20. 07:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
3 szakkoli es 2 szervezet utan adtam fel...:D Mondjuk akkor mar szakkal egyutt XD
2021. jan. 8. 21:34
 12/13 A kérdező kommentje:
Én benne vagyok egy hallgatói szervezetben, de annyira kevésnek érzem így is magam, ezért gondoltam a szakkolira. Nem tudom, ezek után eléggé elment a kedvem az egésztől. Utolsó hogy-hogy abbahagytad a szakot? Köszi a válaszokat!
2021. jan. 8. 23:00
 13/13 anonim ***** válasza:
12%
Még jó hogy abbahagyta, ennyit gürizni minimálbéres állásért...
2021. jan. 9. 00:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!