Jogász képzésen szakkollégium érdemes megpróbálni ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
Elég speciális a helyzetem, mert jelenleg a PPKE-n vagyok, de nem itt kezdtem a tanulmányaimat (ez a 3.évem jogász képzésben, a Pázmányon a 2.). Nagyon bánom, hogy nem próbáltam meg csatlakozni tavaly az MCC-hez vagy a JÖSz-höz. Ebben a helyzetben szerintetek érdemes lenne még próbálkozni vagy engedjem el a dolgot? (Több tárgyam visszamaradt, és van amit pótolnom is kell utólag, így több másodéves tárgyam is van.) A JÖSz-höz még lehet harmadévesként is jelentkezni... De bizonytalan vagyok. Esetleg van itt valaki aki valamelyik szakkoli tagja és szívesen mesélne róla (eljárás menete, mennyire nehéz bekerülni, stb.)?2020. nov. 20. 07:12
11/13 anonim válasza:
3 szakkoli es 2 szervezet utan adtam fel...:D Mondjuk akkor mar szakkal egyutt XD
12/13 A kérdező kommentje:
Én benne vagyok egy hallgatói szervezetben, de annyira kevésnek érzem így is magam, ezért gondoltam a szakkolira. Nem tudom, ezek után eléggé elment a kedvem az egésztől. Utolsó hogy-hogy abbahagytad a szakot? Köszi a válaszokat!
2021. jan. 8. 23:00
13/13 anonim válasza:
Még jó hogy abbahagyta, ennyit gürizni minimálbéres állásért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!